» Nie pamiętam hasła | » Zarejestruj się

Aleksander Puchalski zrezygnował ze stanowiska prezesa Jagi

piłka nożna / Białystok 2007-12-20 16:48:02

Dzisiaj rezygnację z prezesa Sportowej Spółki Akcyjnej Jagiellonia złożył Aleksander Puchalski. Jako powód tej zaskakującej decyzji podał względy osobiste.

Przypomnijmy, ze prezes Puchalski objął stanowisko po nieudanych barażach w sezonie piłkarskim 2005/2006 kiedy to Jagiellonia przegrała awans do ekstraklasy. Wtedy zajął miejsce uwikłanego jak się dzisiaj okazuje w proceder korupcyjny Wojciecha Sularza. Funkcję prezesa będą pełnili dotychczasowi zastępcy Puchalskiego Artur Kapelko i Andrzej Waszczeniuk.

Przy tak niezwykle zaskakującej informacji, kiedy w klubie zaczęło się układać a wyniki osiągnięte w tym sezonie są wielce satysfakcjonujące, może się wydawać, taka decyzja wydaje się co najmniej mało zrozumiała i budzi wiele pytań.

W każdej chwili możesz podyskutować na ten temat na naszym forum: http://forum.podlaskisport.pl/
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. PodlaskiSport.PL nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

Opinie

Brak opinii.

partnerzy strategiczni

partnerzy